Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино остана много недоволен от системата за

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино остана много недоволен от системата за
Коментари Харесай

Мениджърът на Тотнъм беснее срещу VAR

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино остана доста неудовлетворен от системата за видеоповторение, откакто Манчестър Сити получи правото да извърши дузпа при започване на мача от 1/4-финалите на Шампионска лига нощес.
 Тотнъм с най-малък триумф над Сити, Ливърпул поглежда към полуфиналите
Съдията преразгледа обстановката и реши, че ръката на Дани Роуз е в неестествена позиция, макар че бранителят опитваше да я прибере. Все отново Серхио Агуеро пропусна от бялата точка и  " шпорите "  стигнаха до минимална победа с 1:0.

Почетино обаче не спести рецензиите си след мача, изключително откакто за сходна обстановка Порто не получи дузпа против Ливърпул.



" Очевидно ще стартираме да гледаме различен спорт, а не футбола, с който израснахме. Днес за следващ път се видя, че има още доста неща, които би трябвало да се създадат, с цел да бъде системата ефикасна.

Има прекалено много положения, за които не е ясно дали ще има интервенция на ВАР или не, което не е добре. Технически има игра с ръка, само че към момента не сме наясно с протокола и има доста въпроси. Просто духът на играта ще се промени и аз несъмнено съм обезпокоен. Трябва да се изяснят още доста неща ", сподели Почетино.

Специалистът разгласи, че звездата на отбора Хари Кейн пък ще пропусне мачовете на лондончани до края на сезона. Снощи нападателят се контузи грубо в глезена след конфликт с Фабиан Делф.

" Записахме страхотна победа, само че би трябвало да призная, че мие доста тежко и тъжно от травмата на Хари Кейн. Най-вероятно той ще пропусне мачовете до края на сезона и ще ни бъде доста мъчно без него. Винаги съм залагал на отборната игра и в този момент ще би трябвало да го създадем и в отсъствието на Хари ", съобщи Почетино.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР